Horoscoop2019.eu
Horoscoop vandaag woensdag 27 oktober 2021

Weegschaal horoscoop 2020

Jaarhoroscoop 2020 - Weegschaal Het is voor de weegschaal volgens de jaarhoroscoop 2020 een prachtig jaar als het om de liefde gaat. Dit sterrenbeeld gaat er helemaal voor als toegewijde partner in de liefde. De relatie lijkt dan ook sterker dan ooit te zijn. Single weegschalen hebben de tijd van hun leven in het voorjaar. Dan ontluikt de liefde en dat is te merken. Er is alleen nog maar aandacht voor de liefde in het leven en dat zet andere relaties wat meer naar de achtergrond. Waak er wel voor om je vrienden en familie niet buitenspel te zetten. Het is wel belangrijk om de vriendschappen en familiebanden te onderhouden. Het geeft niet als het wat op een lager pitje staat, maar maak er dan vooral kwalitatieve momenten van.

Liefde en relaties 2020

Het is voor de weegschaal volgens de jaarhoroscoop 2020 een prachtig jaar als het om de liefde gaat. Dit sterrenbeeld gaat er helemaal voor als toegewijde partner in de liefde. De relatie lijkt dan ook sterker dan ooit te zijn. Single weegschalen hebben de tijd van hun leven in het voorjaar. Dan ontluikt de liefde en dat is te merken. Er is alleen nog maar aandacht voor de liefde in het leven en dat zet andere relaties wat meer naar de achtergrond. Waak er wel voor om je vrienden en familie niet buitenspel te zetten. Het is wel belangrijk om de vriendschappen en familiebanden te onderhouden. Het geeft niet als het wat op een lager pitje staat, maar maak er dan vooral kwalitatieve momenten van.

Financiën 2020

De weegschaal jaarhoroscoop 2020 is wat minder positief als het om het financiële deel gaat. Er zit weinig groei in het inkomen en het gespaarde geld is op bepaalde momenten nodig om noodzakelijke uitgaven te doen. Dat is de ene keer wat minder dan de andere keer. Dat lijkt het hele jaar zo wat door te gaan. Pas in december lijkt het tijd zich weer wat te keren en is er meer ruimte voor financiële groei.

Carrière 2020

De jaarhoroscoop voor de weegschaal laat zien dat er zich in 2020 een mogelijke verandering voordoet in de carrière. Er is in elk geval een optie om een andere weg in te slaan. Volg je gevoel als het gaat om een totaal andere baan. Bijvoorbeeld als die ene functie veel meer betekenis geeft aan je werkzame bestaan. De relatie met collega’s verloopt harmonieus en dat blijft ook zo volgens de weegschaal jaarhoroscoop 2020.

Gezondheid 2020

De weegschaal jaarhoroscoop 2020 is voor wat betreft het gezondheidsbeeld niet doorlopend positief te noemen. Er zijn perioden waarin de weegschaal echt even gas terug moet nemen om niet overbelast te raken. Het gaat dan niet om overbelasting in fysieke zin, maar in combinatie met het welzijn. Het veeleisende karakter is daar debet aan.

Persoonlijke ontwikkeling 2020

De persoonlijke ontwikkeling richt zich volgens de weegschaal jaarhoroscoop 2020 op de onafhankelijkheid. Dat heeft alles te maken met het zelfvertrouwen wat weer voortkomt uit de liefdesrelatie. De weegschaal voelt zich gesteund en het zelfvertrouwen om meer onafhankelijk te zijn groeit daardoor. Het is wel belangrijk om de balans daarin niet door te laten slaan.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Dana is beschikbaar
 •   Toestel 1092
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Dana
X
Joke is beschikbaar
 •   Toestel 1620
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Joke