Horoscoop2019.eu
Horoscoop vandaag zaterdag 7 december 2019

Waterman horoscoop 2019

Jaarhoroscoop 2019 - Waterman De waterman jaarhoroscoop 2019 laat een roerig beeld zien. Er staan veranderingen op het spel. Het begint allemaal rustig, maar in het voorjaar is het al tijd om een belangrijke beslissing te nemen. Die heeft effect op het persoonlijke leven en de financiële situatie. De tweede helft van het jaar is volgens de jaarhoroscoop voor de waterman het meest turbulent. De carrière krijgt een positieve voortzetting en financieel gezien gaat het meer voor de wind. Op het vlak van liefde en relaties zijn er wat spanningen, maar in de basis zit het zeker goed. De gezondheid laat over het algemeen geen grote veranderingen zien.

Liefde en relaties 2019

Er zijn ook in 2019 wat spanningen in de relatie tot de partner. Dat is wat de waterman jaarhoroscoop vertelt. De spanning komt vooral voort uit onbegrip en door de sleur. Ga eens vaker wat leuks doen met elkaar. Dat komt de relatie ten goede. Ben je single? De kans is groot dat er een liefde op je pad komt en al snel ook. Houd de ogen daarom goed open in het begin van het jaar. Ten aanzien van de overige relaties met familie en vrienden is er sprake van steun in onzekere tijden. Daar is waardering voor van jouw kant. Een waterman met kinderen merkt dat deze een geheel eigen wil ontwikkelen. Dat is volgens de sterren overigens een keer in positieve zin.

Financiën 2019

De financiën in 2019 laten een positieve verandering zien. Het gaat goed met de geldstromen. Er stroomt volgens de jaarhoroscoop voor de waterman in 2019 veel geld binnen. Er gaat echter ook veel weer uit. Daar is nog wel wat aan te doen door niet impulsief en onbezonnen grote aankopen te doen. Vanaf de lente is de financiële situatie het meest florissant en dat houdt zelfs aan tot na de zomer. Houd er wel rekening mee dat er een grote uitgave komt. Het is aan te raden om daar wat geld voor te reserveren. Verder komt er een punt in het begin van het jaar dat je een beslissing neemt die financiële gevolgen heeft. Het geld dat je laat liggen ruil je echter in voor meer vrije tijd.

Carrière 2019

Een verandering in carrière is al eerder ingezet. Daar plukt de waterman volgens de jaarhoroscoop nu pas echt de vruchten van. Er is voor de meesten geen sprake van grote veranderingen in hun carrière. De huidige werkzaamheden krijgen een uitbreiding en dat pakt heel positief uit.

Gezondheid 2019

De waterman jaarhoroscoop 2019 is qua gezondheid over het algemeen positief te noemen. Er zijn her en der wat kwaaltjes, maar dat heeft vooral te maken met de levensstijl. Het is beter om het voedingspatroon er wat gezonder uit te laten zien. Ook met de regelmaat rond eetmomenten is er winst te behalen. Er is dit jaar meer vrije tijd voor de waterman en dat heeft een positief effect op het gevoel van welbevinden.

Persoonlijke ontwikkeling 2019

Persoonlijk komt de waterman echt tot ontwikkeling in 2019. De jaarhoroscoop laat zien dat er interesse bestaat voor meer verdieping. Niet alleen in de eigen persoon, maar zeker ook ten aanzien van de relaties in de omgeving.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Carine is beschikbaar
 •   Toestel 1988
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Carine
X
Zeliha is beschikbaar
 •   Toestel 1669
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Zeliha