Horoscoop2019.eu
Horoscoop vandaag woensdag 27 oktober 2021

Waterman horoscoop 2020

Jaarhoroscoop 2020 - Waterman De waterman jaarhoroscoop 2020 staat in het teken van een keerpunt. Een keerpunt dat invloed heeft op de persoonlijke en financiële situatie. De verandering heeft bovendien effect op de directe omgeving. Op het gebied van de liefde en relaties is er ruimte voor versterking van de gevoelens van de waterman. De jaarhoroscoop 2020 laat verder zien dat de carrière voor de waterman eerst nog volgens verwachting loopt. De gezondheid kent met uitzonderingen daargelaten geen noemenswaardige problemen. De waterman staat niet stil in de persoonlijke ontwikkeling met de nadruk op positieve verandering.

Liefde en relaties 2020

De jaarhoroscoop voor de waterman geeft voor 2020 een duidelijk teken. Er is sprake van meer diepgang in de relatie tot de partner. Het is een jaar waarin de waterman duidelijk meer emoties voelt en dat heeft een positieve uitwerking. Dat geldt eveneens voor de singles, want een ontluikende liefde ligt op de loer. Koudwatervrees? Stap er overheen en werp jezelf in het diepe. De relatie met familie en vrienden verschuift wel wat naar de achtergrond met wat minder regelmatig contact. Dat geldt echter niet voor de directe naasten.

Financiën 2020

De financiën zijn in het begin van 2020 volgens de waterman jaarhoroscoop goed op orde. Er komt echter een kentering die voor de een positief en voor de ander negatief uitvalt. Het keerpunt dat zo duidelijk naar voren komt in de horoscoop is daar verantwoordelijk voor. Dat leidt of tot een forse financiële vooruitgang of tot een achteruitgang. Slaat het de negatieve kant op dan is het echter wel van tijdelijke aard. Bovendien is er in dat geval al een oplossing voordat het keerpunt zich aandient, maar die later pas tot uiting komt.

Carrière 2020

De waterman jaarhoroscoop 2020 is aardig duidelijk als het om de carrière gaat. De jonge watermannen maken een grote sprong vooruit. Dat is financieel eveneens voelbaar. Het succes lijkt voor de wind te gaan. Kleine tegenslagen zijn er wel, maar met het doorzettingsvermogen komt het helemaal goed. De ouderen moeten wel even pas op de plaats maken. Het is voor deze groep niet het beste jaar op carrièregebied, maar aan het einde van 2020 is er weer licht aan de horizon.

Gezondheid 2020

De waterman kwakkelt niet met de gezondheid in 2020. Er doen zich geen noemenswaardige problemen voor hoewel er altijd uitzonderingen zijn. Het is voor de actievelingen wel aan te raden wat meer gedoseerd te zijn. Vooral als het gaat om fanatiek sport beoefenen. Dan komen er wel kleine pijntjes aan het licht. Luister naar je lichaam om grote en langdurige blessures te voorkomen.

Persoonlijke ontwikkeling 2020

Het keerpunt in 2020 zorgt er volgens de jaarhoroscoop waterman voor dat de persoonlijke ontwikkeling zich versnelt. De waterman is niet altijd kritisch op zichzelf, maar daar lijkt dit jaar zeker verandering in te komen. Het verleden is niet meer te veranderen, maar de toekomst ligt open. De blik wordt naar binnen gericht met aandacht voor de omgeving. De uitwerking van positieve gedragingen mist daarom het doel niet.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Dana is beschikbaar
 •   Toestel 1092
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Dana
X
Sofia is beschikbaar
 •   Toestel 1950
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Sofia