Horoscoop2019.eu
Horoscoop vandaag zaterdag 7 december 2019

Vissen horoscoop 2019

Jaarhoroscoop 2019 - Vissen De vissen jaarhoroscoop 2019 schept een positief beeld met veel nieuwe belevingen en ervaringen. Bijvoorbeeld op het gebied van de liefde en relaties. Ook de carrière laat een verrassende wending zien. Die pakt voor de een groots uit en voor de ander wat minder groot, maar zeker niet minder verrassend. Dat heeft overigens ook invloed op de financiële situatie die er overwegend positief uitziet. De gezondheid is onder meer afhankelijk van het gevoelsleven en omgang met stressvolle situaties. Die zijn er namelijk ook op bepaalde momenten en staan weer in relatie tot de persoonlijke ontwikkeling. Vissen willen nog wel eens aan de werkelijkheid ontsnappen. Dat is volgens deze jaarhoroscoop in elk geval niet altijd een gewenste situatie.

Liefde en relaties 2019

De vissen jaarhoroscoop 2019 is heel duidelijk voor wat betreft de liefde. Partners vinden meer verdieping in elkaar. In de zomermaanden is de intense band sterker dan ooit te voren. Dat is ook de periode waarin singles de liefde van hun leven vinden. Of al eerder in het jaar hebben ontmoet, maar het rustig aan hebben gedaan. Dat heeft onder meer te maken met de kwetsbaarheid van dit sterrenbeeld. Ten aanzien van relaties met vrienden en familie is het eveneens een fijn jaar. Er is sprake van veel gezelligheid en leuke momenten. In de herfst staat er een ontmoeting met een bijzonder persoon in de sterren geschreven.

Financiën 2019

De vissen jaarhoroscoop laat een overwegend positief beeld zien als het om geld gaat. In het begin van het jaar is er sprake van stabiele financiële situatie. Vanuit deze situatie is er alle ruimte om het vermogen te laten groeien. Dat schept rust in het hoofd van dit sterrenbeeld en geeft zelfs een wat vrijer gevoel. Niet dat er sprake is van financiële onafhankelijkheid, maar wel van een goed gevulde bankrekening. Er staan overigens enkele uitgaven op het programma en dan vooral in de periode voor de zomer en na de zomer.

Carrière 2019

De carrière van de vissen ondergaat volgens de jaarhoroscoop een wijziging. Dat ziet dit sterrenbeeld niet zomaar aankomen. Het voelt dan ook als een positieve verrassing. Er zijn opties om een ander pad in te slaan en wel op een onverwacht moment. Volg je eigen gevoel als er een belangrijke beslissing te nemen valt. De verandering laten voor wat het is, biedt in de toekomst namelijk weer andere mogelijkheden.

Gezondheid 2019

De vissen jaarhoroscoop in 2019 schetst een beeld van enkele problemen op het gebied van de gezondheid. Die staan voor een deel in relatie tot de beleving van stress. Er doen zich stressvolle situaties voor en die hebben weerslag op de gezondheid. Het is belangrijk om bepaalde situaties te accepteren en er niet voor weg te vluchten. In de winterperiode is dit sterrenbeeld volgens de jaarhoroscoop in 2019 wat gevoeliger voor infecties en ontstekingen.

Persoonlijke ontwikkeling 2019

Vissen mogen graag dromen, maar soms is het dromen een vlucht uit de werkelijkheid. De jaarhoroscoop laat zien dat het goed is om even pas op te plaats te maken. De persoonlijke ontwikkeling staat wat dat betreft in het teken van meer bewustzijn voor de rationaliteit. Dat neemt niet weg dat het fijn blijft om gewoon af en toe lekker weg te dromen.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Elly is beschikbaar
 •   Toestel 1015
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Elly
X
Shousjana is beschikbaar
 •   Toestel 1209
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Shousjana