Horoscoop2019.eu
Horoscoop vandaag woensdag 27 oktober 2021

Vissen horoscoop 2020

Jaarhoroscoop 2020 - Vissen De vissen jaarhoroscoop 2020 voorspelt een afwisselend jaar op verschillende gebieden. Het leven lijkt nooit stil te staan en dat zorgt af en toe voor problemen. De innerlijke rust is soms ver te zoeken. De liefde viert hoogtij in 2020 volgens de vissen jaarhoroscoop. Dat is ook goed nieuws voor de singles die graag de liefde in hun leven willen vinden. De carrière lijkt in rustig vaarwater te zitten, maar niets is wat het lijkt. Dat beeld is eveneens te zien als het gaat om de financiën. Het is niet helemaal zoals je gewend bent en dat is soms verrassend positief, maar ook wel eens negatief. De gezondheid staat dit jaar duidelijk in verbinding met het mentale welzijn. Goed voor jezelf zorgen dus. Dat zorgt er ook meteen voor dat je persoonlijke ontwikkeling in elk geval niet stilstaat.

Liefde en relaties 2020

De vissen jaarhoroscoop 2020 laat een mooi jaar zien in de liefde met de partner. Of in de ontluikende liefde als je single bent. De tijd daarvoor is al snel rijp aan het begin van het jaar. Het lijkt eerst oppervlakkig, maar stille wateren hebben diepe gronden. Belangrijk is verder ook dat je niet alleen geeft in de liefde. De partner vindt dat ook fijn. Sta jezelf toe om de nodige liefde te ontvangen. In de relatie tot anderen is het af en toe uitkijken dat zij geen misbruik maken van je goedheid. Het gaat dan vooral om familie en vrienden.

Financiën 2020

De financiën zijn in 2020 volgens de vissen jaarhoroscoop regelmatig een heikel punt. Het is geen rozengeur en maneschijn en vooral niet in het begin van het jaar. De financiën zijn op hun best vlak voor de zomer, maar daarna is er al snel weer een tegenvaller. Je hebt geluk dat deze financiële tegenslagen nog goed op te vangen zijn. Wees wel wat zuinig en niet alleen als het slecht gaat. Daar geeft de vissen jaarhoroscoop 2020 een duidelijk teken voor af.

Carrière 2020

De carrière verloopt ogenschijnlijk goed, zoals uit de vissen jaarhoroscoop 2020 is op te maken. Je blinkt uit in de positie waarin je zit. Toch lijkt het erop dat vissen te veel in het werk opgaan. Het gevoelige karakter botst daarmee en vooral als er leidinggevende taken op het pad komen. De loopbaan voelt dit jaar af en toe aan als een achtbaan met emoties die hoog oplopen.

Gezondheid 2020

Het mentale welzijn is volgens de jaarhoroscoop 2020 voor vissen voor een groot deel bepalend voor de gezondheid. Natuurlijk zijn er door het jaar heen wel wat kwaaltjes als een flinke verkoudheid of een griep. Stressgevoelens zijn echter het gevaar voor de gezondheid. Vissen vallen dan al snel in de slachtofferrol met een groot gevoel van zelfmedelijden. Het is dan uitkijken om niet in een depressie te geraken.

Persoonlijke ontwikkeling 2020

De jaarhoroscoop 2020 is duidelijk voor de vissen als het gaat om de persoonlijke ontwikkeling. Die staat nog in relatie tot de mentale weerbaarheid. Het is het jaar waarin het tijd is om niet in zelfmedelijden te verzwelgen. Als dat lukt, is dat een enorme stap vooruit en verrijkt het innerlijke leven van vissen nog verder.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Joke is beschikbaar
 •   Toestel 1620
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Joke
X
Joke is beschikbaar
 •   Toestel 1620
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Joke