Horoscoop2019.eu
Horoscoop vandaag woensdag 27 oktober 2021

Stier horoscoop 2020

Jaarhoroscoop 2020 - Stier De stier jaarhoroscoop 2020 voorspelt een woelig jaar. Het afgelopen jaar was een aaneenschakeling van hoogtepunten en dieptepunten. Daar komt in 2020 dus nog geen verandering in. Het is wel zo dat er een verschuiving plaatsvindt qua woelige tijden. Die doen zich nu niet zozeer voor in de loopbaan als wel op het gebied van de financiën. De liefde is echter sterker dan ooit volgens de stier jaarhoroscoop 2020. De gezondheid kent weinig problemen, maar dat ligt wel aan de levensstijl. Overgewicht ligt op de loer en zorgt wel voor kwaaltjes.

Liefde en relaties 2020

De stier heeft een topjaar als het gaat om de liefde en relaties in 2020. De jaarhoroscoop laat niets aan duidelijkheid te wensen over. Bestaande relaties krijgen veel meer diepgang en er doen zich weinig relatieperikelen voor. Singles moeten in het voorjaar even goed de ogen openhouden, want er komt een interessant persoon voorbij. In relatie tot de omgeving met familie en vrienden laat de stier jaarhoroscoop 2020 eveneens een positief beeld zien. De stier is trouw in het onderhouden van relaties. Het is echter niet altijd nodig om ongemakkelijke situaties uit de weg te gaan. Hier wacht nog een leerproces.

Financiën 2020

Het jaar 2020 lijkt financieel slecht te beginnen met de eerste kleine tegenslagen. Daar is de jaarhoroscoop voor de stier in elk geval heel duidelijk over. De kleine tegenslagen zijn nog redelijk eenvoudig op te vangen. Er komt echter onverwachts een grotere tegenvaller aan. De stier moet daar het hoofd tegen zien te bieden. Dat gaat niet zonder slag of stoot, maar uiteindelijk slaat de stier zich hier wel door heen. Sla tijdelijke hulp uit de omgeving niet af, want de bedoeling is goed.

Carrière 2020

De carrière is stabiel volgens de jaarhoroscoop stier 2020. Dat mag ook wel na het voorgaande jaar, waarin zich wel een grote verandering heeft voorgedaan. Het is even pas op de plaats voor wat betreft de loopbaan. Dat ervaar je trouwens wel als aangenaam. Het routinematige karakter zorgt in elk geval voor rust. Aan het einde van het jaar is er weer ruimte om een strategie uit te stippelen. Daarmee leg je alvast een basis voor toekomstig succes als de ambitie aanwezig is.

Gezondheid 2020

Een probleem waar de stier volgens de jaarhoroscoop 2020 mogelijk mee te maken krijgt, is overgewicht. Het is echt belangrijk om de aandacht erbij te houden en niet overmatig te gaan eten en drinken. Dat leidt onherroepelijk tot kwaaltjes. Zorg er ook voor dat je stress van anderen niet overneemt. Van nature is dit sterrenbeeld wat lui en dat draagt evenmin bij aan een goede gezondheid.

Persoonlijke ontwikkeling 2020

De spiritualiteit staat volgens de stier jaarhoroscoop 2020 weer centraal. De innerlijke beleving is intens en vooral gericht op harmonie. Het voordeel is dat de stier de financiële problemen dit jaar gemakkelijker loslaat. Het materiële lijkt als vanzelf een minder belangrijke plaats in te nemen in het leven van dit sterrenbeeld. Dat geeft een gevoel van rust en aanvaarding.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Marena is beschikbaar
 •   Toestel 2121
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Marena
X
Marena is beschikbaar
 •   Toestel 2121
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Marena