Horoscoop2019.eu
Horoscoop vandaag woensdag 27 oktober 2021

Steenbok horoscoop 2020

Jaarhoroscoop 2020 - Steenbok De steenbok jaarhoroscoop 2020 geeft een wisselend beeld op verschillende vlakken. Als het op het ene moment goed gaat in de liefde gaat het ergens anders wat minder. Gaat het goed met de financiën dan komt er ergens anders een kink in de kabel. De steenbok jaarhoroscoop voorspelt wat dat betreft een zeer afwisselend jaar. Het is de zelfdiscipline die de steenbok er telkens doorheen trekt. De eigenwijsheid en afstandelijkheid zijn echter niet altijd op hun plaats. De gezondheid lijkt wat fragiel te zijn op bepaalde momenten. Het is van belang om kwaaltjes op tijd te onderkennen en er niet te lang mee door blijven lopen. Er is verder beperkt ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling.

Liefde en relaties 2020

Het is een jaar met ups en downs in de liefde volgens de steenbok jaarhoroscoop 2020. Op bepaalde momenten steekt jaloezie de kop op. Dat is niet altijd terecht en vormt een belemmering in het vertrouwen. Er wacht een liefde voor de single steenbok, maar die komt wel pas na de lente voorbij. Durf het aan te gaan ook en heb vertrouwen om je te binden aan de liefde. Op het gebied van vriendschap en familie is het duidelijk dat er veel gezellige momenten zijn. Geniet ervan en koester de warme band.

Financiën 2020

Met betrekking tot de financiën is er volgens de jaarhoroscoop voor de steenbok in 2020 van alles aan de hand. Dan komt er weer een tegenvaller en het andere moment lijkt het geld weer binnen te stromen. Als je de balans aan het einde van het jaar opmaakt, valt het uiteindelijk allemaal wel mee. Het is in elk geval volgens de jaarhoroscoop geen jaar om te sparen of veel geld uit te geven om die ene droom te verwezenlijken.

Carrière 2020

De jaarhoroscoop steenbok 2020 schetst voor de loopbaan eveneens weer een afwisselend beeld. Er is succes en vooruitgang te boeken, maar er zijn ook belemmeringen. De zelfdiscipline maakt dat dit sterrenbeeld vasthoudt aan de ideeën. Dat pakt uiteindelijk goed uit. Het doel is duidelijk en daar gaat de steenbok regelrecht op af. Houd echter de reacties in de werkomgeving ook eens in de gaten en doe daar wat mee.

Gezondheid 2020

De steenbok krijgt volgens de jaarhoroscoop in 2020 afwisselend te maken met verschillende kwaaltjes. Het altijd maar nadenken en piekeren heeft invloed op de weerstand. Een knoop in de maag voelen, mag de steenbok letterlijk nemen. Ook is het mogelijk dat in periodes van stress er zich een huidaandoening ontwikkelt. Of weer de kop opsteekt. Het is dus belangrijk om tijdig problemen met de gezondheid te onderkennen. Dan herstelt het lichaam zich sneller.

Persoonlijke ontwikkeling 2020

De steenbok jaarhoroscoop 2020 laat als het gaat om de persoonlijke ontwikkeling weinig verrassends zien. Het is voor de directe omgeving van de steenbok wel belangrijk om wat attenter te zijn. Een botte reactie heeft niet altijd het beoogde effect. Verder mag dit sterrenbeeld gerust wat minder kritisch op zich zelf zijn. Je mag bijvoorbeeld best trots zijn op de prestaties die je levert.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Sofia is beschikbaar
 •   Toestel 1950
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Sofia
X
Dana is beschikbaar
 •   Toestel 1092
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Dana