Horoscoop2019.eu
Horoscoop vandaag woensdag 27 oktober 2021

Schorpioen horoscoop 2020

Jaarhoroscoop 2020 - Schorpioen De schorpioen jaarhoroscoop 2020 voorspelt een afwisselend jaar met leuke momenten die een blijvende herinnering gaan vormen. Bijvoorbeeld tijdens vakanties of in de vrije tijd. Dat geeft dit sterrenbeeld energie. Op het gebied van de liefde is er sprake van een hernieuwde diepgang. De verhoudingen binnen de familie en in relatie tot vrienden kent kleine veranderingen. Er is tevens sprake van verandering als het gaat om de geldzaken en wel in positieve zin. De carrière kent weinig tot geen noemenswaardige veranderingen volgens de schorpioen jaarhoroscoop 2020. Een wijziging is wel mogelijk als dit sterrenbeeld daarvoor een specifiek doel vaststelt. De gezondheid is over het algemeen prima in orde, maar het is wel uitkijken geblazen als het gaat om spieren en gewrichten. Qua persoonlijke ontwikkeling geldt dat er meer rust in het leven komt.

Liefde en relaties 2020

De schorpioen jaarhoroscoop 2020 laat zien dat de vonken er nog net niet weer vanaf vliegen in de relatie tot de partner. De schorpioen als single merkt wel dat er behoorlijke vonken zijn die de boel in vuur en vlam zetten. Geef je eraan over en ontdek samen wat de beste manier is om de prille relatie vorm te geven. Er is in 2020 volgens de jaarhoroscoop schorpioen een kleine verandering merkbaar als het gaat om vriendschappen en familie. Dit sterrenbeeld lijkt wat meer aandacht te hebben voor familiebanden. Op het gebied van vriendschappen is er sprake van meer en intensiever contact.

Financiën 2020

De schorpioen heeft in 2020 volgens de jaarhoroscoop niets te klagen als het om geldzaken gaat. Dat neemt niet weg dat dit sterrenbeeld graag nog meer in de portemonnee wil hebben. Daar is alleen wat aan te doen door zelf actie te ondernemen om meer geld te verdienen. Het komt niet zomaar gratis aanwaaien, hoewel er een aantal uitzonderingen zijn. Als er uitgaven zijn dan is dat vooral voor leuke zaken. Bijvoorbeeld voor reizen en vakanties voor korte en langere tijd.

Carrière 2020

De schorpioen vindt het wel allemaal best als het om de loopbaan gaat in 2020. De jaarhoroscoop is daar duidelijk over. Alleen als dit sterrenbeeld zelf initiatief neemt, is er sprake van een wending in de carrière. Het goede nieuws is dat de schorpioen dus zelf invloed heeft op de werksituatie. Als er een carrièredoel is dan is het geluk toebedeeld en slaagt dit sterrenbeeld erin om het voor elkaar te krijgen.

Gezondheid 2020

De gezondheid verandert in 2020 niet veel ten opzichte van het afgelopen jaar. De schorpioen jaarhoroscoop 2020 is alleen voorspellend als het gaat om de spieren en gewrichten. De rug blijft een zwakke plek, maar dat geldt eveneens voor de knieën of enkels. Daar is wel enige winst te behalen door rekening te houden met de wijze van belasting.

Persoonlijke ontwikkeling 2020

De schorpioen heeft op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling in 2020 volgens de jaarhoroscoop een rustig jaar. Het lijkt alsof alle ontwikkelingen en situaties in het verleden wat ingedaald zijn. Het doet de schorpioen goed om alles in helikopterview te bekijken en minder snel geraakt te zijn in de emotie.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Marena is beschikbaar
 •   Toestel 2121
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Marena
X
Sofia is beschikbaar
 •   Toestel 1950
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Sofia