Horoscoop2019.eu
Horoscoop vandaag zaterdag 7 december 2019

Schorpioen horoscoop 2019

Jaarhoroscoop 2019 - Schorpioen De schorpioen jaarhoroscoop 2019 is positief als het gaat om vooruitgang. Er is op alle gebieden wel wat te beleven. De relatieverhoudingen met vrienden en familie krijgen een andere vorm. Op het gebied van de liefde is het voor singles een perfect jaar. De carrière krijgt een verrassende wending waar de schorpioen open voor staat. Die wending heeft weer een positieve invloed op de financiën. De gezondheid is niet het hele jaar florissant volgens de jaarhoroscoop. De gezondheidsklachten zijn daarbij vaak aan het werk te relateren. De persoonlijke ontwikkeling heeft even stilgestaan, maar er is een doorbraak op komst. Vooral met betrekking tot het afrekenen met het verleden. Ook lijkt er zich een nieuwe denkwijze te ontwikkelen.

Liefde en relaties 2019

De schorpioen jaarhoroscoop 2019 laat een wisselend beeld zien op het gebied van liefde en relaties. Dat komt doordat het in de liefde allemaal perfect gaat, maar er met andere relaties veranderingen op komst zijn. Ten aanzien van familie is er sprake van wat meer afstand zonder dat contacten bekoeld raken. Oude vriendschappen krijgen echter weer een boost en dat zorgt voor veel leuke momenten. Singles van dit sterrenbeeld zijn in de liefde de echte winnaars. Zij komen hun ware liefde tegen. Dat is niet altijd op een even gunstig moment, maar het is wel aan te raden om door te zetten.

Financiën 2019

Het nieuwe jaar lijkt op financieel gebied wat rustig te verlopen voor de schorpioen. De jaarhoroscoop laat zien dat er in het voorjaar al snel verandering komt. Een verbetering zelfs met geld dat uit verschillende hoeken komt aanwaaien. Dat heeft onder meer te maken met een betere positie op het gebied van werk. Extreme uitgaven doen zich niet voor en er zijn ook geen vervelende financiële verrassingen. De verbeterde situatie zet zich het hele jaar voort en dat biedt perspectief om weer nieuwe doelen te gaan bepalen.

Carrière 2019

De schorpioen is volgens de jaarhoroscoop 2019 aan verandering toe in het werkzame bestaan. De een neemt afscheid van werk en de ander krijgt geweldige aanbiedingen in de schoot geworpen. In beide situaties is er sprake van een goed financieel aanbod. Verandering in loopbaan is dit jaar onlosmakelijk verbonden met een toename van het inkomen.

Gezondheid 2019

De gezondheid blijft in 2019 aan verandering onderhevig. Volgens de schorpioen jaarhoroscoop is het belangrijk om het lichaam niet overbelast te laten raken. Vooral in relatie met het uitvoeren van werkzaamheden is het belangrijk om rustmomenten te nemen. Dit jaar staat lage rugpijn centraal en neemt het aantal verkoudheden ook wat toe. Neem wat extra vitaminerijk voedsel om je fit te voelen.

Persoonlijke ontwikkeling 2019

2019 is een belangrijk jaar voor de persoonlijke ontwikkeling van de schorpioen. Er vindt eindelijk een definitieve afrekening met het verleden plaats. Dat brengt ook meteen een verandering in denkwijze op gang. Dat is een verandering waarbij het positieve denken een keer de overhand krijgt. De schorpioen heeft nogal de neiging om zaken vanuit een negatieve kant te benaderen, maar dat verandert dus.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Carine is beschikbaar
 •   Toestel 1988
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Carine
X
Karina-Ischtar is beschikbaar
 •   Toestel 1086
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Karina-Ischtar