Horoscoop2019.eu
Horoscoop vandaag woensdag 27 oktober 2021

Ram horoscoop 2020

Jaarhoroscoop 2020 - Ram De ram jaarhoroscoop 2020 laat op vrijwel alle gebieden een gunstig verloop zien. Er is volop ruimte voor de liefde zonder familie en vrienden buitenspel te zetten. Op het vlak van financiën en carrière is er een koppeling te zien. De verandering in je loopbaan heeft wat dat betreft een positief effect op de inkomsten. Ook leuk is het extraatje dat halverwege het jaar staat te wachten. De gezondheid is nog wel even een puntje volgens de ram jaarhoroscoop 2020. Daar moet je zeker wat extra aandacht aan besteden. Als ram krijg je het gevoel meer vrijheid te krijgen en dat ligt deels ten grondslag aan je persoonlijke ontwikkeling. Het ongeremde karakter is namelijk wat nadrukkelijker aanwezig.

Liefde en relaties 2020

Het is het jaar van de liefde voor de ram volgens de jaarhoroscoop 2020. Wie met dit sterrenbeeld nog geen relatie heeft, maar wel op zoek is, heeft geluk. De seinen staan volgens de sterren op groen. Nog niet direct in het begin van het jaar, maar droom er maar wel vast over. De openheid in de relatie laat ook ruimte om meer aandacht te besteden aan familie en vrienden. Het is zelfs zo dat oude contacten ineens opduiken en een waardevolle aanvulling in het leven bieden. Koester deze contacten, maar kijk wel uit voor claimgedrag. Geef gewoon duidelijk de eigen grenzen als ram aan.

Financiën 2020

De financiële situatie laat voor de ram volgens de jaarhoroscoop 2020 een interessant beeld zien. Er is sprake van een toename van het inkomen. Dat heeft te maken met het pad van de loopbaan. Het gaat niet om een kleine sprong vooruit, maar om een aardig grote stap. Dat biedt ook de mogelijkheid om plannen voor de toekomst te maken. Er is meer ruimte om geld te reserveren om grote dromen uit te laten komen. Zo rond de zomer is er bovendien nog een meevaller die onverwacht uit de hoge hoed komt.

Carrière 2020

De ram zet door en zet maar door en dat werpt in de carrière in elk geval de nodige vruchten af. Er is sprake van een ramkoers en dat is te danken aan het op waarde schatten van de leidinggevende kwaliteiten. Daar zit dan ook volgens de jaarhoroscoop ram 2020 de verandering in. Een leuke verandering die een ander perspectief biedt op het verdere verloop van de loopbaan.

Gezondheid 2020

Op het gebied van de liefde, carrière en financieren is het allemaal positief. De jaarhoroscoop voor de ram is net even wat minder positief als het gaat om de gezondheid. Kleine kwaaltjes wisselen elkaar af. Dat is te wijten aan een verminderde weerstand. Het is dus tijd om even pas op de plaats te maken en echt gezond te leven.

Persoonlijke ontwikkeling 2020

Het ongeremde karakter is altijd aanwezig bij de ram, maar in 2020 gaat het volgens de jaarhoroscoop nog een stapje verder. Het gevoel van enorme vrijheid geeft de persoonlijke ontwikkeling een enorme boost. Let wel op dat de omgeving niet altijd even snel meegaat in deze ontwikkeling. Het is aan te raden om daarvoor begrip op te brengen.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Joke is beschikbaar
 •   Toestel 1620
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Joke
X
Sofia is beschikbaar
 •   Toestel 1950
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Sofia