Horoscoop2019.eu
Horoscoop vandaag woensdag 27 oktober 2021

Maagd horoscoop 2020

Jaarhoroscoop 2020 - Maagd De maagd jaarhoroscoop 2020 is afwisselend en vooral op een leuke manier. Dat betekent niet dat er geen tegenslagen komen. Die komen er zeker wel, maar zijn met een doel voor ogen weer te overwinnen. Op liefdesgebied is het vooral veel genieten en er zijn een aantal zeer verrassende momenten. De financiële situatie is stabiel met af en toe een extraatje. Sparen gaat de maagd in 2020 volgens de jaarhoroscoop goed af. De carrière van de maagd neemt mogelijk een onverwachte wending. Dat is dan wel een bewuste keuze. De gezondheid is redelijk stabiel, maar extra aandacht voor lichaam en geest is niet overbodig. Op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling is er een voorzichtige verandering waarneembaar.

Liefde en relaties 2020

De jaarhoroscoop 2020 voor de maagd laat een prachtig beeld zien op het gebied van de liefde. De loyaliteit aan de partner is van het hoogste niveau. Er zijn geweldige momenten, waarbij de hartstochtelijkheid volop aanwezig is. Singles komen in de overgang van de lente naar de zomer de liefde tegen. Kijk er vooral met je gevoel naar en laat de ratio eens achterwege om een spetterende liefdesrelatie te krijgen. De verhoudingen met vrienden en familie blijven gelijk, maar je mag af en toe wel het initiatief nemen.

Financiën 2020

Op het gebied van geldzaken is er rust volgens de maagd jaarhoroscoop 2020. Er zijn geen onverwachtse vervelende uitgaven. Als er al een grote uitgave is, heeft de maagd daar zelf voor gekozen en geld voor opzij gezet. Het grote schip met geld stroomt niet binnen, maar er zijn wel af en toe wel leuke extraatjes. Je hoeft niet alles van de extraatjes opzij te zetten. Het is af en toe ook heerlijk om even uit de band te springen. Houd er dan vooral geen schuldgevoel aan over.

Carrière 2020

De jaarhoroscoop maagd 2020 schetst een beeld dat er verandering zit aan te komen. Dat is in eenzelfde lijn als het afgelopen jaar. Ook deze keer heeft de maagd wederom de keuze om de uitdaging wel of niet aan te gaan. Je hoeft het niet voor het geld te doen, want er gaat niet opeens extra veel salaris mee gepaard. Het is vooral zo dat de kwaliteiten op een andere manier naar voren komen.

Gezondheid 2020

De jaarhoroscoop 2020 voor de maagd geeft duidelijk aan dat de gezondheid over het algemeen goed is. Wat wel een negatieve invloed heeft op de gezondheid zijn stress en drukte waar de maagd niet goed mee omgaat. Dat heeft mogelijk een hoge bloeddruk tot gevolg, maar stress uit zich ook in het darmstelstel. Het is belangrijk om je wat minder aan te trekken van wat anderen denken. Blijf zelf niet rondlopen met problemen, maar deel je gedachten hierover.

Persoonlijke ontwikkeling 2020

De persoonlijke ontwikkeling staat voor de maagd in 2020 niet stil. De jaarhoroscoop laat een kleine verandering zien. Dat heeft te maken met dat de maagd leert om minder zakelijk te zijn. Je hebt vaak moeite met openheid geven over je gevoelens. Daar komt dus verandering in door een bepaalde situatie die zich voordoet in je privéleven.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Sofia is beschikbaar
 •   Toestel 1950
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Sofia
X
Joke is beschikbaar
 •   Toestel 1620
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Joke