Horoscoop2019.eu
Horoscoop vandaag woensdag 27 oktober 2021

Leeuw horoscoop 2020

Jaarhoroscoop 2020 - Leeuw De leeuw jaarhoroscoop 2020 voorspelt dat het een goed jaar is in meerdere opzichten. De liefde viert hoogtij, maar wel pas rond de zomer. Singles krijgen meerdere mogelijkheden om de liefde te laten opbloeien. De carrière laat een aanpassing zien. Het is niet duidelijk of het om een uitbreiding van werk of om een verandering gaat. Het gaat in 2020 volgens de jaarhoroscoop leeuw goed met de geldzaken. Er is controle en er komt meer binnen. Problemen met de gezondheid concentreren zich rond het nek- en schoudergebied. Qua persoonlijke ontwikkeling is er sprake van een reuzenstap en deze progressie zet zich positief voort.

Liefde en relaties 2020

De leeuw jaarhoroscoop 2020 laat een fantastisch jaar op liefdesgebied zien. Dat geldt zowel voor de singles als voor degene die al een relatie hebben. Ben je single? Dan krijg je meerdere kansen om toe te slaan. Uiteindelijk blijft de ware liefde over. In partnerrelaties is er sprake van veel afwisseling, zodat het nooit saai is. Behalve als je daar expliciet voor kiest, maar ook dan is het zelfs volop genieten. Bestaande vriendschappen verdiepen zich, maar er is eveneens ruimte om nieuwe vrienden te maken. De jaarhoroscoop 2020 leeuw laat zien dat er wat meer afstand is tot de naaste familie. Dat komt mede door de drukte in de liefde en met vrienden.

Financiën 2020

Het lijkt voor de leeuw volgens de jaarhoroscoop 2020 niet op te kunnen als het gaat om geldzaken. Direct in het begin van het jaar is er al een sprong voorwaarts merkbaar. In de loop van het jaar is er sprake van een verdere toename van financiële groei. Dat heeft deels onder meer te maken met een aanpassing van de loopbaan. Overigens is het niet alleen maar vooruitgang. Na de zomer volgt er namelijk een flinke uitgave. De leeuw leert overigens wel dat zuinigheid niet altijd alles is. Als er geld is, geeft dat zeker ruimte om ook wat meer te besteden.

Carrière 2020

De leeuw jaarhoroscoop 2020 geeft een teken dat er een aanpassing plaatsvindt in de loopbaan. Dat kan verschillende kanten opgaan. Of de leeuw ruilt de huidige baan in voor een nieuwe job. Of de huidige baan blijft bestaan, maar er vindt uitbreiding plaats. Bijvoorbeeld met meer werkuren of met een extra baan buiten het huidige bedrijf. In ieder geval leidt de aanpassing tot een betere financiële positie.

Gezondheid 2020

De gezondheid van de leeuw is het afgelopen jaar met ups en downs gegaan. Dit jaar ligt de focus vooral op nek- en schouderklachten. Overigens is de oorzaak daarvan vaak gelegen in een verkeerde belasting. Daar is dus zeker rekening mee te houden. Vermoeidheid steekt af en toe eveneens de kop op. Ook daar is wat aan te doen door suikers meer te laten staan en een gezond voedingspatroon aan te nemen.

Persoonlijke ontwikkeling 2020

De leeuw jaarhoroscoop 2020 schept een helder beeld over de persoonlijke ontwikkeling. Die zet zich ook dit jaar nog met grote sprongen voort. Het is bijzonder om te zien hoe de krachtige persoonlijkheid van de leeuw nog duidelijker aanwezig is. Overigens zonder de mensen eromheen al te vaak voor het hoofd te stoten.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Sofia is beschikbaar
 •   Toestel 1950
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Sofia
X
Sofia is beschikbaar
 •   Toestel 1950
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Sofia