Horoscoop2019.eu
Horoscoop vandaag woensdag 27 oktober 2021

Kreeft horoscoop 2020

Jaarhoroscoop 2020 - Kreeft De kreeft jaarhoroscoop 2020 voorspelt dat het een jaar is, waarin geduld betrachten een grote rol speelt. Dat is voor dit sterrenbeeld geen probleem, maar soms duurt het echt te lang. Dat is in ieder geval zo als het gaat om de liefde en relaties. De loopbaan kent een verandering die invloed heeft op de toekomst. Op financieel gebied valt er voor de kreeft weinig in te leveren, maar is er evenmin sprake van noemenswaardige groei. Ten aanzien van de gezondheid is er sprake van vooruitgang, zoals het beeld van de jaarhoroscoop 2020 laat zien. De persoonlijke ontwikkeling zet zich voort, maar wel met minder grote sprongen dan ervoor.

Liefde en relaties 2020

Geduld voor de singles die op zoek zijn naar de liefde en het aannemen van een afwachtende houding. Dat is wat de kreeft jaarhoroscoop 2020 als teken geeft, maar wel met een beloning in het vooruitzicht. In de relatie tot de partner is het eveneens belangrijk om geduld te betrachten. Dat is niet zozeer aan de kreeft gelegen als wel aan de partner die een verandering doormaakt. De jaarhoroscoop 2020 laat echter ook positieve elementen zien. Er zijn zeker een aantal hoogtepunten op liefdesgebied en onder meer vlak na de zomer. De verhoudingen binnen de familie en vriendschap lijken wat te bekoelen of krijgen een andere dimensie.

Financiën 2020

De kreeft jaarhoroscoop 2020 laat een vlak beeld zien als het gaat om de financiën. Dat betekent dat er geen grote veranderingen zijn. Je hoeft dus niet te rekenen op een grote financiële meevaller of op grote financiële tegenslagen. Het is wat dat betreft een rustig jaar als het gaat om geldzaken. Er zijn genoeg reserves en anders net als anders genoeg mogelijkheden om geld opzij te zetten. Dat betekent dat er nog wel alle ruimte is om leuke dingen te doen.

Carrière 2020

De jaarhoroscoop 2020 voor de kreeft laat een verandering zien in de loopbaan. Deze wijziging van de carrière heeft invloed op de toekomst. Het plichtsgevoel is sterk aanwezig en de loyaliteit blijft onveranderd. Dit sterrenbeeld zet zich voor de volle honderd procent in en dat blijft na de aanpassing niet onopgemerkt. Wie aan het einde van het jaar de kans krijgt om te onderhandelen over het salaris, moet dat niet nalaten.

Gezondheid 2020

Het is in voorgaande jaren wat minder geweest met de gezondheid. Daar lijkt nu volgens de kreeft jaarhoroscoop 2020 verandering in te komen. Er is sprake van een positieve wending als het gaat om kwalen die al langer de overhand hebben gehad. Er zijn in de groep met ouderen van dit sterrenbeeld overigens nog wel wat strubbelingen in het begin van het jaar.

Persoonlijke ontwikkeling 2020

De jaarhoroscoop voor 2020 schetst een beeld, waarin de persoonlijke ontwikkeling van de kreeft zich voortzet. De creatief ingeslagen weg krijgt een vervolg, maar nu wel met een verbreding van de horizon. Ook leert de kreeft niet alleen maar naar anderen te luisteren, maar zelf te praten. Dat is nog wel eens lastig als het om gevoelens gaat, maar er zit wel progressie in.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Sofia is beschikbaar
 •   Toestel 1950
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Sofia
X
Dana is beschikbaar
 •   Toestel 1092
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Dana