Horoscoop2019.eu
Horoscoop vandaag woensdag 27 oktober 2021

Jaarhoroscoop 2020

Het jaar 2020 wordt een jaar met voldoende energie! Het begin van de twintiger jaren belooft voor iedereen een impuls op vele gebieden. Er ontstaan nieuwe, mooie doelen en bestaande doelen worden met een overtreffende trap bereikt. Benieuwd welke impulsen er voor jou in geschied liggen op het gebied van liefde en relatie, financiën, carrière of persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel jouw jaarhoroscoop 2020 hieronder.

Jaarhoroscoop 2020 - Ram

Ram

21 maart t/m 20 april

De ram jaarhoroscoop 2020 laat op vrijwel alle gebieden een gunstig verloop zien. Er is volop ruimte voor de liefde zonder familie en vrienden buitenspel te zetten. Op het vlak van financiën en carrière is er een koppeling te zien. De verandering in je loopbaan heeft wat dat betreft een positief effect op de inkomsten. Ook leuk is het extraatje dat halverwege het jaar staat te wachten. De gezondheid is nog wel even een puntje volgens de ram jaarhoroscoop 2020. Daar moet je zeker wat extra aandacht aan besteden. Als ram krijg je het gevoel meer vrijheid te krijgen en dat ligt deels ten grondslag aan je persoonlijke ontwikkeling. Het ongeremde karakter is namelijk wat nadrukkelijker aanwezig. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2020 - Stier

Stier

21 april t/m 21 mei

De stier jaarhoroscoop 2020 voorspelt een woelig jaar. Het afgelopen jaar was een aaneenschakeling van hoogtepunten en dieptepunten. Daar komt in 2020 dus nog geen verandering in. Het is wel zo dat er een verschuiving plaatsvindt qua woelige tijden. Die doen zich nu niet zozeer voor in de loopbaan als wel op het gebied van de financiën. De liefde is echter sterker dan ooit volgens de stier jaarhoroscoop 2020. De gezondheid kent weinig problemen, maar dat ligt wel aan de levensstijl. Overgewicht ligt op de loer en zorgt wel voor kwaaltjes. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2020 - Tweelingen

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

De tweelingen jaarhoroscoop 2020 voorspelt een leuk en afwisselend jaar. De liefde spat eraf, maar er is eveneens ruimte voor het aangaan van nieuwe relaties. De loopbaan is vrij constant, maar wel met enige verandering. Die verandering zorgt voor een aangename wending op het financiële vlak. De tweelingen jaarhoroscoop is voor wat betreft de gezondheid over het algemeen positief. Het ziet ernaar uit dat het een topjaar is, zoals het in de sterren staat geschreven. Alleen op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling is er weinig nieuws te melden. Dat komt misschien omdat er op alle andere vlakken veel energie en tijd nodig is. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2020 - Kreeft

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

De kreeft jaarhoroscoop 2020 voorspelt dat het een jaar is, waarin geduld betrachten een grote rol speelt. Dat is voor dit sterrenbeeld geen probleem, maar soms duurt het echt te lang. Dat is in ieder geval zo als het gaat om de liefde en relaties. De loopbaan kent een verandering die invloed heeft op de toekomst. Op financieel gebied valt er voor de kreeft weinig in te leveren, maar is er evenmin sprake van noemenswaardige groei. Ten aanzien van de gezondheid is er sprake van vooruitgang, zoals het beeld van de jaarhoroscoop 2020 laat zien. De persoonlijke ontwikkeling zet zich voort, maar wel met minder grote sprongen dan ervoor. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2020 - Leeuw

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

De leeuw jaarhoroscoop 2020 voorspelt dat het een goed jaar is in meerdere opzichten. De liefde viert hoogtij, maar wel pas rond de zomer. Singles krijgen meerdere mogelijkheden om de liefde te laten opbloeien. De carrière laat een aanpassing zien. Het is niet duidelijk of het om een uitbreiding van werk of om een verandering gaat. Het gaat in 2020 volgens de jaarhoroscoop leeuw goed met de geldzaken. Er is controle en er komt meer binnen. Problemen met de gezondheid concentreren zich rond het nek- en schoudergebied. Qua persoonlijke ontwikkeling is er sprake van een reuzenstap en deze progressie zet zich positief voort. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2020 - Maagd

Maagd

23 augustus t/m 23 september

De maagd jaarhoroscoop 2020 is afwisselend en vooral op een leuke manier. Dat betekent niet dat er geen tegenslagen komen. Die komen er zeker wel, maar zijn met een doel voor ogen weer te overwinnen. Op liefdesgebied is het vooral veel genieten en er zijn een aantal zeer verrassende momenten. De financiële situatie is stabiel met af en toe een extraatje. Sparen gaat de maagd in 2020 volgens de jaarhoroscoop goed af. De carrière van de maagd neemt mogelijk een onverwachte wending. Dat is dan wel een bewuste keuze. De gezondheid is redelijk stabiel, maar extra aandacht voor lichaam en geest is niet overbodig. Op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling is er een voorzichtige verandering waarneembaar. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2020 - Weegschaal

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Het is voor de weegschaal volgens de jaarhoroscoop 2020 een prachtig jaar als het om de liefde gaat. Dit sterrenbeeld gaat er helemaal voor als toegewijde partner in de liefde. De relatie lijkt dan ook sterker dan ooit te zijn. Single weegschalen hebben de tijd van hun leven in het voorjaar. Dan ontluikt de liefde en dat is te merken. Er is alleen nog maar aandacht voor de liefde in het leven en dat zet andere relaties wat meer naar de achtergrond. Waak er wel voor om je vrienden en familie niet buitenspel te zetten. Het is wel belangrijk om de vriendschappen en familiebanden te onderhouden. Het geeft niet als het wat op een lager pitje staat, maar maak er dan vooral kwalitatieve momenten van. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2020 - Schorpioen

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

De schorpioen jaarhoroscoop 2020 voorspelt een afwisselend jaar met leuke momenten die een blijvende herinnering gaan vormen. Bijvoorbeeld tijdens vakanties of in de vrije tijd. Dat geeft dit sterrenbeeld energie. Op het gebied van de liefde is er sprake van een hernieuwde diepgang. De verhoudingen binnen de familie en in relatie tot vrienden kent kleine veranderingen. Er is tevens sprake van verandering als het gaat om de geldzaken en wel in positieve zin. De carrière kent weinig tot geen noemenswaardige veranderingen volgens de schorpioen jaarhoroscoop 2020. Een wijziging is wel mogelijk als dit sterrenbeeld daarvoor een specifiek doel vaststelt. De gezondheid is over het algemeen prima in orde, maar het is wel uitkijken geblazen als het gaat om spieren en gewrichten. Qua persoonlijke ontwikkeling geldt dat er meer rust in het leven komt. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2020 - Boogschutter

Boogschutter

23 november t/m 21 december

De boogschutter jaarhoroscoop 2020 voorspelt een jaar dat op de meeste gebieden een rustig verloop laat zien. De lijn van kalmte en rust zet zich voort en dat voelt goed aan. In de liefde is er sprake van romantische momenten. De boogschutter claimt wat meer vrijheid en niet alleen als het om de partner gaat. Met betrekking tot de financiën lijkt er weinig aan de hand. Een kleine vooruitgang wisselt zich af met wat grotere uitgaven die prima op te vangen zijn. Op het werk is dit sterrenbeeld actief als altijd en daarmee speelt de boogschutter zich eindelijk in de picture. De gezondheid kent wel wat problemen en er is extra veel aandacht nodig voor een gezonde levensstijl. De persoonlijke ontwikkeling laat een verrassende vooruitgang zien volgens de jaarhoroscoop boogschutter 2020. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2020 - Steenbok

Steenbok

22 december t/m 20 januari

De steenbok jaarhoroscoop 2020 geeft een wisselend beeld op verschillende vlakken. Als het op het ene moment goed gaat in de liefde gaat het ergens anders wat minder. Gaat het goed met de financiën dan komt er ergens anders een kink in de kabel. De steenbok jaarhoroscoop voorspelt wat dat betreft een zeer afwisselend jaar. Het is de zelfdiscipline die de steenbok er telkens doorheen trekt. De eigenwijsheid en afstandelijkheid zijn echter niet altijd op hun plaats. De gezondheid lijkt wat fragiel te zijn op bepaalde momenten. Het is van belang om kwaaltjes op tijd te onderkennen en er niet te lang mee door blijven lopen. Er is verder beperkt ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2020 - Waterman

Waterman

21 januari t/m 18 februari

De waterman jaarhoroscoop 2020 staat in het teken van een keerpunt. Een keerpunt dat invloed heeft op de persoonlijke en financiële situatie. De verandering heeft bovendien effect op de directe omgeving. Op het gebied van de liefde en relaties is er ruimte voor versterking van de gevoelens van de waterman. De jaarhoroscoop 2020 laat verder zien dat de carrière voor de waterman eerst nog volgens verwachting loopt. De gezondheid kent met uitzonderingen daargelaten geen noemenswaardige problemen. De waterman staat niet stil in de persoonlijke ontwikkeling met de nadruk op positieve verandering. Lees verder »


Jaarhoroscoop 2020 - Vissen

Vissen

19 februari t/m 20 maart

De vissen jaarhoroscoop 2020 voorspelt een afwisselend jaar op verschillende gebieden. Het leven lijkt nooit stil te staan en dat zorgt af en toe voor problemen. De innerlijke rust is soms ver te zoeken. De liefde viert hoogtij in 2020 volgens de vissen jaarhoroscoop. Dat is ook goed nieuws voor de singles die graag de liefde in hun leven willen vinden. De carrière lijkt in rustig vaarwater te zitten, maar niets is wat het lijkt. Dat beeld is eveneens te zien als het gaat om de financiën. Het is niet helemaal zoals je gewend bent en dat is soms verrassend positief, maar ook wel eens negatief. De gezondheid staat dit jaar duidelijk in verbinding met het mentale welzijn. Goed voor jezelf zorgen dus. Dat zorgt er ook meteen voor dat je persoonlijke ontwikkeling in elk geval niet stilstaat. Lees verder »


Gratis horoscoop van de dag

Wist je dat we voor alle sterrenbeelden ook een gratis daghoroscoop hebben?
Zoek snel jouw sterrenbeeld onder Horoscoop vandaag

Joke is beschikbaar
 •   Toestel 1620
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Joke
X
Dana is beschikbaar
 •   Toestel 1092
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Dana