Horoscoop2019.eu
Horoscoop vandaag woensdag 16 januari 2019

Horoscoop vandaag

woensdag 16 januari 2019 | Ben je benieuwd wat de sterren vandaag over je te zeggen hebben? Neem dan snel een kijkje bij jou horoscoop hieronder. Elke dag verschijnt er een nieuwe horoscoop van elk sterrenbeeld. Bekijk dus elke dag jou horoscoop om te weten wat de dag jou te brengen heeft. Houd je vast want het kan veel stress voorkomen.

Daghoroscoop Ram

Ram

21 maart t/m 20 april

Er zijn van die dagen dat je meer geluk hebt dan op andere dagen. Vandaag is Vrouwe Fortuna jou beslist gunstig gezind. Pas er echter voor op niet al... Lees verder »


Daghoroscoop Stier

Stier

21 april t/m 21 mei

Je voelt jezelf vandaag waarschijnlijk wat minder lekker in je vel zitten. Met veel moeite kun je maar net een slecht humeur omzeilen. Sta eerst eens... Lees verder »


Daghoroscoop Tweelingen

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

Zonder dat je het in de gaten hebt, schrik je je date af. Je bent gewoon net iets te direct. Je bent daarnaast te enthousiast bezig. Zowel in de liefd... Lees verder »


Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

Je zou kunnen concluderen dat het beter is om jezelf vandaag gedeisd te houden, maar dat is geen goede gedachte. Door initiatieven te nemen, kun je va... Lees verder »


Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

Jij gaat je vandaag geen moment vervelen. Daar wordt het te druk en te boeiend voor. Om leuk voor de dag te komen, hoef je geen bakken met geld uit te... Lees verder »


Daghoroscoop Maagd

Maagd

23 augustus t/m 23 september

Tussen jou en je partner gaat het lekker. Jullie kunnen nauwelijks van elkaar afblijven. Ook als single blijf je niet lang alleen. Het samenwerken op... Lees verder »


Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Je geeft niet veel geld uit, maar toch is iedereen heel enthousiast over de cadeaus die jij hebt gekocht. Je hebt je laten leiden door je originalitei... Lees verder »


Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Door jezelf in iets of iemand te verliezen, verlies je meteen ook de tijd uit het oog. Achteraf zal dan blijken dat deze dag toch nog snel voorbij is... Lees verder »


Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 november t/m 21 december

Tijdens een etentje erger jij je groen en geel. Je hebt een sterke mening over iets en die steek je niet onder stoelen of banken. Het is goed dat je v... Lees verder »


Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Er verschijnt een nieuwe persoon in je leven en je zult veel met hem of haar gaan optrekken. Het is fijn dat je iemand vindt waar je zo veel mee kunt... Lees verder »


Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Jij doet je tegoed aan al het lekkers dat er te vinden is. Je hebt moeite met maat houden. Probeer dit toch te doen, want elk pondje gaat door het mon... Lees verder »


Daghoroscoop Vissen

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Het is al genoeg als één persoon in je omgeving een rotbui heeft om een keten van negatieve reacties op te roepen. Die zijn meestal niet op jou persoo... Lees verder »


Mieke Groeneveld is beschikbaar
 •   Toestel 1108
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Mieke Groeneveld
X
Mieke Groeneveld is beschikbaar
 •   Toestel 1108
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Mieke Groeneveld