Horoscoop2019.eu
Horoscoop vandaag donderdag 20 juni 2019

Horoscoop vandaag

donderdag 20 juni 2019 | Ben je benieuwd wat de sterren vandaag over je te zeggen hebben? Neem dan snel een kijkje bij jou horoscoop hieronder. Elke dag verschijnt er een nieuwe horoscoop van elk sterrenbeeld. Bekijk dus elke dag jou horoscoop om te weten wat de dag jou te brengen heeft. Houd je vast want het kan veel stress voorkomen.

Daghoroscoop Ram

Ram

21 maart t/m 20 april

Je kunt een flinke aanvaring krijgen met een goede vriend(in) of je geliefde. Alle frustraties komen bij jullie naar buiten. Pas op dat je geen onhers... Lees verder »


Daghoroscoop Stier

Stier

21 april t/m 21 mei

Besteed vandaag eens wat meer tijd aan iemand die je dierbaar is. Je zegt heel vaak hoeveel hij of zij voor je betekent, maar af en toe moet je daden... Lees verder »


Daghoroscoop Tweelingen

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

De plannen die zich heel langzaam in je hoofd hebben ontwikkeld, blijken een steeds grotere kans van slagen te hebben. Ze begonnen als vage ideeën, ma... Lees verder »


Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

Je raakt in een pijnlijke affaire verwikkeld. Je zult al je tact moeten aanwenden om er enigszins verder in te komen. Wanneer het hard tegen hard gaat... Lees verder »


Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

Pas vandaag vooral op met kritische opmerkingen die je maakt. Je zou scherper uit de hoek kunnen komen dan je bedoeling is. Mensen om je heen zouden d... Lees verder »


Daghoroscoop Maagd

Maagd

23 augustus t/m 23 september

Beleefd zijn is zeker in een heleboel situaties verstandig. Je kunt echter ook te beleefd zijn en mensen kunnen je daardoor zelfs gaan wantrouwen. Ook... Lees verder »


Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Soms ga je al te vanzelfsprekend over dingen heen. Sta vandaag eens extra stil bij de dingen en mensen om je heen. Die zijn er allemaal niet vanzelf g... Lees verder »


Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Zorg er voor dat je vandaag niet in aanraking komt met praktijken die het daglicht niet kunnen verdragen. Iemand zou je vandaag een erg aanlokkelijk v... Lees verder »


Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 november t/m 21 december

Je wilt veel meer controle over je leven hebben dan je zelf vermoedt. Je hebt dus ook geen idee hoeveel energie dat je kost. Dit kleine inzicht kan je... Lees verder »


Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Herinneringen zijn leuk om op te halen, maar niet om erin te blijven hangen. Je moet altijd op de toekomst gericht blijven, want aan het verleden kun... Lees verder »


Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Misschien ben je al te geneigd om de hulp van anderen in te roepen bij het opknappen van die praktische klus. Je kunt echter veel meer dan je zelf den... Lees verder »


Daghoroscoop Vissen

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Ook dromen zijn een stuk van de realiteit, of kunnen in ieder geval richting geven aan je ondernemingen. Probeer vandaag te achterhalen wat je vannach... Lees verder »


Leentje is beschikbaar
 •   Toestel 1349
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Leentje
X
Astrid is beschikbaar
 •   Toestel 1522
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Astrid