Horoscoop2019.eu
Horoscoop vandaag vrijdag 19 april 2019

Horoscoop vandaag

vrijdag 19 april 2019 | Ben je benieuwd wat de sterren vandaag over je te zeggen hebben? Neem dan snel een kijkje bij jou horoscoop hieronder. Elke dag verschijnt er een nieuwe horoscoop van elk sterrenbeeld. Bekijk dus elke dag jou horoscoop om te weten wat de dag jou te brengen heeft. Houd je vast want het kan veel stress voorkomen.

Daghoroscoop Ram

Ram

21 maart t/m 20 april

Je kunt veel betekenen voor een goede vriend of vriendin. Hij of zij heeft het ergens moeilijk mee en jij hebt al een gedeelte van de oplossing. Het b... Lees verder »


Daghoroscoop Stier

Stier

21 april t/m 21 mei

Je hebt iets leuks in het vooruitzicht waar je naartoe kunt leven. Als je geen spanning op kunt bouwen, is het natuurlijk lang niet zo leuk. Het is du... Lees verder »


Daghoroscoop Tweelingen

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

Er is niets om je voor te schamen. Laat je helemaal gaan. Het wordt zeker geen saaie dag. Je leert jezelf op een compleet andere manier kennen. Probee... Lees verder »


Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

Je hebt de laatste tijd het gevoel dat je te weinig aandacht hebt voor een goede vriend of vriendin. Daar kan wel wat in zitten. Pak dus de telefoon e... Lees verder »


Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

Deze dag kun je je rusteloos voelen. Misschien heb je teveel energie die je niet kwijt kunt in de dingen waar je mee bezig bent. De kans is dus aanwez... Lees verder »


Daghoroscoop Maagd

Maagd

23 augustus t/m 23 september

Je partner laat zichzelf meer gelden dan anders. Hij of zij is niet bang om gevoelens te laten zien en dat ben je niet gewend. Maar je waardeert het w... Lees verder »


Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Er is een tijd van handelen aangebroken. Als je anderen laat delen in jouw rijkdom, die niet materieel hoeft te zijn, zal je gelukkig blijven. De opge... Lees verder »


Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Het wordt een dag om met plezier op terug te kijken. Blijf zo ver mogelijk weg van leningen. Zowel leningen die jij bij een ander zou moeten doen, of... Lees verder »


Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 november t/m 21 december

Iedereen wil je aan zijn of haar kant, maar dat zal je alleen maar dieper in de problemen helpen. Als je slim bent, laat je ze hun eigen zaken oplosse... Lees verder »


Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Misschien kom je niet uit je woorden, of je wilt er iets uitflappen wat je totaal niet moet zeggen. Deze dag staat dus in het thema "eerst denken, dan... Lees verder »


Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Iedereen heeft wel eens ruzie. Daar hoef je dus ook niet zo'n drama van te maken. Laat het gewoon maar van je afglijden, dan komt het allemaal heus va... Lees verder »


Daghoroscoop Vissen

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Dingen gebeuren niet uit zichzelf, vooral niet als je zulke grote plannen hebt zoals jij. Je bent geneigd om de zaakjes snel over te laten aan een and... Lees verder »


Merlijn is beschikbaar
 •   Toestel 1217
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Merlijn
X
Desteny is beschikbaar
 •   Toestel 1736
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Desteny